How long for Ratings?

covidvaccinevictim456123

PEB Forum Regular Member
Registered Member
I’ve been in the medboard process for almost a year. I’ve been waiting on ratings for a month now. Does anyone know how much longer it’ll take? Located at Fort Stewart.

Probably a month+ if my case is any indication, but the complexity and number of your claims will also play a role. Could be less, particularly if you have an expedite memo.

I’ve been in the medboard process for almost a year. I’ve been waiting on ratings for a month now. Does anyone know how much longer it’ll take? Located at Fort Stewart.the med board process has been so awful at Fort Stewart. they need to hire more ppl. Im currently waiting on my NARSUM. hopefully it docent take much longer

Při cestování vlakem směrem na Plzeň jsem v mobilu procházel tipy na hry a narazil jsem na tento odkaz. Původně jsem chtěl jen zabít čas, protože se mi v poslední době u sázek vůbec nedařilo a byl jsem naštvaný. Na stránce playjonny mě ale chytly karty natolik, že jsem skoro zapomněl vystoupit na nádraží. Štěstí se na mě konečně usmálo a já vyhrál tolik, že jsem smazal všechny staré dluhy. Je fajn vidět, že se v Česku dá takto vydělat.